Woningontruiming Deurne

Denkt u erover na om een woningontruiming in Deurne uit te besteden aan een woningontruimer? Het leeghalen van een woning kan stressvol en fysiek zwaar zijn. Het is dan ook niet ongewoon dat u hierover nadenkt. Uitbesteden van een huisontruiming betekent dat u geheel ontzorgt wordt. Naast dat u het harde werk en organisatorische gedoe niet heeft krijgt u vooral ook gemak.

Als u te maken heeft met een woningontruiming na overlijden van een dierbare dan is het leegmaken van de woning vaak nog eens extra zwaar door de emotionele lading.

Als een woning wordt verlaten dan moet er vaak meer gebeuren dan enkel het leegmaken van de woning. Vaak moeten er ook kleine herstellingen verricht worden. Dit geldt vooral voor een huurwoning. Zo moet de huurder al tijdens het huren van de woning zorgen dragen voor bepaald onderhoud. Dit noemen we ook wel kleine herstellingen. Dit is vastgelegd in de wet.

Bij een woningontruiming komt u vaak achterstalling klein onderhoud tegen. Als voorbeeld zijn er vaak los zittende elementen, zoals een trapleuning. Dit soort klein onderhoud moet hoe dan ook verricht worden.

Soms moeten er ook herstelwerkzaamheden verricht worden, omdat dit is afgesproken met de verhuurder, zoals het weghalen van vloerbekleding. Bij een koopwoning is dit weer anders, maar ook hier moet vaak niet alleen bezemschoon opgeleverd worden, maar ook bepaalde herstelwerkzaamheden worden verricht, zodat de woning goed verkocht kan worden

Om al het zware werk en emotionele last weg te nemen kunt u een woningontruiming in Deurne ook uitbesteden aan een ontruimingsdienst. Er is echter verschil in de dienstverlening. Zo zijn er boedelruimers die enkel de woning leeghalen en bezemschoon maken. Er zijn ook bedrijven, zoals wij die aanvullende diensten leveren die nodig zijn om welke woning of pand dan voor oplevering klaar te maken.

Bladwijzer:

Wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op. Dit mag ook telefonisch: 040 123 456 1. U kunt ook gerust de offerteaanvraag starten, waarbij we u ook te woord staan en adviseren. Een offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend. U kunt te allen tijde de offerteaanvraag stoppen.

Opweg naar huisontruiming in Deurne

Wanneer besteedt u een woningontruiming uit?

Als u het idee heeft dat een woningontruiming u zwaar gaat vallen in de breedste zin van het woord dan kunt u overwegen om het leegmaken van de woning uit te besteden aan een ontruimingsbedrijf.

Bent u opzoek naar een bedrijf dat een bedrijfsontruiming voor u kan uitvoeren? Klik dan hier voor meer informatie over bedrijfsontruimingen of start direct de offerteaanvraag, want wij zijn ook gespecialiseerd in het ontruimen van bedrijven.

Meestal besteden mensen een woningontruiming namelijk uit als men vaak het fysieke deel niet kan of wil uitvoeren. Een woning leegruimen is namelijk niet licht. Zo zijn meubels vaak zwaar en zijn er vaak heel veel spullen. Dit is meestal de belangrijkste reden om een huisontruiming uit te besteden.

Door de vele verschillende spullen is het ook lastig om ze kwijt te raken. Waarheen met de spullen. Veel van de spullen kunnen als verloren gezien worden en deze moeten dan naar een afvalverwerker.

De vraag is dan ook of u vervoer heeft om de spullen naar een afvalverwerker te brengen. Hiervoor heeft u een bakwagen of een grote aanhanger nodig. De spullen moeten gescheiden worden aangeleverd, omdat de woningontruiming kosten anders te hoog zijn. Als u geen geschikt vervoersmiddel heeft is dit een andere reden om te overwegen om een boedelruiming uit te besteden.

Bij een woningontruiming na overlijden is het vaak zo dat men het emotioneel niet kan dragen. Als het u emotioneel zwaar valt om een woning te ontruimen dan wederom een motief om eens te kijken of een ontruimer iets voor u kan betekenen.

Als laatste herstelwerk dat gedaan moet worden. U moet hier denken aan de staat van de woning in de zin van schade die herstelt moet worden. Daarnaast is er aan het begin van de huurperiode een opnamestaat opgemaakt. Althans dat is meestal het geval. De huurwoning moet volgens de opnamestaat opgeleverd worden.

Dat betekent dat alle aanpassingen verwijderd moeten worden als deze er niet waren voor de aanvang van de huur. Een verhuurder kan echter wel toestemming geven om de aanpassing te laten zitten.

U kunt een aanpassing ook ter overname aanbieden, zoals een vloerbekleding of rolluiken. Als u tussentijds een aanpassing heeft gedaan in de woning en de verhuurder heeft dit goedgekeurd dan mag deze in de regel ook blijven zitten.

Herstelwerk kan soms zwaar en specialistisch zijn. Ook kan het veel tijd in beslag nemen om het te verwijderen. Dit kan tevens een motief zijn om dit werk naast het bezemschoon maken van de woning uit te besteden aan een specialistische woningontuimer, zoals wij.

Wilt u uw woningontruiming mogelijk uitbesteden? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of start de offerteaanvraag.

 

Nieuwsgierig naar wat een woningontruiming in Deurne kost?

start de gratis en vrijblijvende offerteaanvraag

Wat kost een woningontruiming?

Wat een woningontruiming in Deurne kost ligt geheel aan de situatie. Zo gaan wij precies te werk en proberen een op maat gemaakte offerte aan te bieden. Wij werken niet met het aantal kamers of kubieke meter, want in een grote ruimte kunnen veel of juist weinig spullen staan.

Wij baseren ons voorstel exact op het de spullen die we in een woning aantreffen. De woningontruiming kosten zijn daardoor precies gebaseerd op hetgeen we aantreffen.

Wilt u ook een passend offerte voor een woningontruiming in Deurne?

Op afspraak komen we de situatie in de woning bekijken en aan de hand van de bezichtiging kunnen we de boedelruiming kosten bepalen en een passende offerte maken.

Start nu de gratis en vrijblijvende offerteaanvraag om alles in gang te zetten.

De aard van de spullen is voor een groot deel bepalend wat de woningontruimingskosten zijn. Als er bijvoorbeeld spullen zijn die niet duur zijn om af te voeren dan kost een woningontruiming minder. Zeker als spullen ook gedoneerd kunnen worden, zoals boeken of gereedschap.

In het geval er spullen zijn die nog relatief goed verkocht kunnen worden dan kunt u hiervoor een compensatie krijgen. Uiteraard kunt u ook zelf spullen verkopen, maar een boedelruimer kan alle spullen in een keer kopen. De waarde wordt dan in mindering gebracht op de kosten.

Kies voor een lokale ontruimer. Een woning laten ontruimen in Deurne door een bedrijf dat uit de buurt komt is een stuk goedkoper. Landelijke ontruimingsdiensten hebben hogere kosten als ze een woning ontruimen ver van huis moeten uitvoeren. Niet alleen is een bezichtiging van een woningontruiming die ver weg is kost veel tijd en geld, maar ook het uitvoeren van een huisontruiming is duurder.

Deze kosten worden doorberekend aan de opdrachtgever. Daarnaast heeft een ontruimingsbedrijf uit de buurt van Deurne een netwerk van dienstverleners die op de achtergrond worden ingeschakeld, zoals een afvalverwerker. Hiermee zijn bijvoorbeeld goede tarieven afgesproken voor afvalverwerking.

Zelf moet u opletten of er genoeg budget is als u het leeghalen van de woning wil uitbesteden. Zeker bij een woningontruiming na overlijden zijn er veel kosten die op de nabestaanden afkomen. Al deze kosten worden in de regel betaald van de nalatenschap.

Als er niet veel is dan moet u overleggen met de nabestaanden of u een deel van de kosten op zich neemt. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om zelf een hoop te doen om zo kosten te besparen. Lees de bespaartips voor een woningontruiming als u van plan bent zelf de woning leeg te maken.

Gemiddelde kosten per soort woningontruiming

Soort ontruimingGemiddelde kosten
Zorgkamer / kleine seniorenwoning200 – 600
Seniorenwoning / 50+ woning275 – 800
Eengezinswoning550 – 1650
Grote woning850 – 1900
Garage, berging of schuur175 – 550
Zolder, kelder of opslagruimte175 – 450
Bedrijfsontruimingn.t.b.
De genoemde prijzen zijn richtprijzen inclusief btw

In het overzicht hierboven ziet u wat een woning ontruimen per type woning ongeveer kost. Dit zijn richtprijzen en in werkelijkheid kan dit afwijken.

U kunt zich wellicht voorstellen dat een woningontruiming in een grote woning vaak helemaal niet zoveel veelomvattend is. De reden kan zijn dat er er weinig spullen staan. De boedelruiming kosten zijn dan zelfs lager dan de gemiddelde laagste prijs van 850,- uit de grafiek.

Wij maken op maat gemaakte offertes welke gebaseerd zijn op hetgeen we aantreffen in de woning. In regel bezoeken we de woning dan ook eerst, voordat we een passende offerte kunnen afgeven.

Start gerust de offerteaanvraag om zaken in gang te zetten. U bent nergens aangebonden en u maakt geen kosten, totdat we uiteindelijk samen overeengekomen zijn om de ontruimingsopdracht uit te voeren.

Prijsopbouw van een huisontruiming

Voor wat betaald u? Hieronder ziet u een overzicht van de kosten die gepaard gaan met een woningontruiming. Een ontruimingsservice is opgebouwd uit voornamelijk arbeid, afval, transport en extra diensten. Met extra diensten wordt met name bedoeld “kleine herstellingen” en het “wegnemen van aanpassingen welke niet overgenomen worden door een nieuwe huurder. Vaak zijn het ook aanpassingen die niet wenselijk zijn als u de woning in de verkoop plaatst.

Extra werkzaamheden

Extra werkzaamheden kunnen heel breed zijn. Hieronder vallen vaak werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden naast het bezem schoonmaken van de woning om deze aan de opleveringseisen van de verhuurder te laten voldoen, zoals het verwijderen van bouwkundige aanpassingen.

In bovenstaand voorbeeld zijn de kosten op het geheel laag. Dit komt omdat het hier om gemiddelden gaat. Het is echter zo dat er ook vaak woningen opgeleverd dienen te worden, waarbij er juist veel herstelwerk gedaan moet worden.

Dit komt met name bij huurwoningen voor waar veel aanpassingen zijn gemaakt die weggehaald moeten worden. Dit kan ook het gevolg zijn van een slechte staat van onderhoud. Dit is dan alleen toepasselijk op hetgeen je als huurder verantwoordelijke bent. Zo kan in de opnamestaat die in het begin van de huurperiode is opgemaakt dat de muren schoon en wit zijn. Mocht er bijvoorbeeld veel gerookt zijn dan moet u de muren ontdoen van de nicotine en opnieuw wit verven.

Extra diensten kunt u inhuren bij de woningontruimers die zich gespecialiseerd hebben in het opleveren van met name huurwoningen. Wij hebben ons gespecialiseerd hierin. Naast het leeghalen van woningen kunnen wij de meest voorkomende werkzaamheden bij het verlaten van een huurwoning voor u verrichten.

Extra werkzaamheden, zoals het schoonmaken van een woning wordt vaak door de opdrachtgever zelf gedaan. Er zijn echter meer werkzaamheden die mogelijk verricht moeten worden. Door zelf dingen te doen bespaart u op de woningontruimingskosten.

In het volgende hoofdstuk leest u over bespaartips voor woningontruimingen.

 

Wilt u ook een passende offerte voor een woningontruiming?

start de gratis de offerteaanvraag

Bespaartips voor een woningontruiming

Er zijn veel dingen die u kunt doen om te besparen op een woningontruiming. Als u het ontruimen van de woning deels wil uitbesteden let dan op dat u de dingen zelf doet waarmee u ook daadwerkelijk bespaart.

Zo is het afhalen van lampen niet veel werk. Het weghalen van spijkers en pluggen en het daarbij horende dichtmaken van gaatjes kan wel redelijk veel werk zijn. Dat ligt er ook aan hoeveel schroeven en nagels er in de muren zitten. Dit kan dus relatief tijdrovend zijn en een boedelruimer weet dat. Qua materiaalkosten valt het altijd mee, maar er moeten vaak aardig wat werkuren ingestoken worden.

Schoonmaken van een woning is relatief gemakkelijk nadat de woning bezemschoon is gemaakt. Dit is eventueel werk dat u zelf kunt doen. Een woningontruimer is toch enkele uren met enkele mensen bezig om de woning schoon te maken. Hierop kunt u besparen door de woning zelf schoon te maken.

Des te minder spullen er zijn des te minder kosten er aan u worden doorberekend. De meeste woningen staan geheel vol met meubels, huisraad en overige spullen. De huisraad en overige spullen zijn meestal klein en goed te hanteren. Deze zou u zelf kunnen verpakken en afvoeren.

In een gemiddeld huishouden is relatief veel textiel. Als je de textiel in vuilniszakken doet dan heb je ongeveer tussen de 30-50 zakken. Deze zakken zijn gemakkelijk te hanteren en te vervoeren in een personenauto.

Tevens zijn er op veel plekken in Deurne textielcontainers. Al het textiel dat in een textielcontainer wordt gedaan wordt hergebruikt. Met andere woorden met het textiel wordt weer iets goeds gedaan. Als u zelf de woning gedeeltelijk gaat leeghalen kunt u hierdoor dus redelijk veel op kosten besparen.

Hieronder vindt u een overzicht met bespaartips voor een woningontruiming

 • Waardevolle spullen veilen: Schakel een veilinghuis in als er spullen zijn van waarde. Meestal zijn dit spullen met verzamelwaarde, kunst en soms ook antiek. Let op: Gangbaar antiek is niet meer in de mode en zeer slecht te slijten. Het ligt eraan wat het is. Laat een veilinghuis komen, waarbij een expert aan huis komt om de spullen die u aanbiedt te beoordelen.
 • Spullen doneren: Boeken, Cd’s, Lp’s, Speelgoed en gereedschap kunnen gemakkelijk gedoneerd worden. Als de woning aan het ontruimen bent en u komt redelijk veel boeken tegen dan kun u deze bijvoorbeeld doneren aan Heemkundekring H.N. Ouwerling in Deurne. Deze vereniging verkoopt de boeken op een door henzelf georganiseerde boekenbeurs in Deurne. De opbrengst komt ten goede aan de stichting. Gereedschap kan bijvoorbeeld ingeleverd worden bij de praxis in Deurne.
 • Opkoper benaderen: Spullen die nog verkocht kunnen worden, zoals goed tot redelijk goed witgoed kunt u aanbieden aan een opkoper. Opkopers kopen ook vaak andere dingen op, zoals bepaalde meubels. Sommige ontruimingsbedrijven kopen ook spullen op. Het kan handig zijn om bepaalde spullen aan een ontruimingsdienst aan te bieden die de waarde hiervan in mindering brengt op de woningontruimingskosten.
 • Zelf spullen afvoeren: Eerder in het verhaal gaven we al aan dat u zelf textiel kunt afvoeren. Er zijn echter veel meer soorten spullen die u kunt afvoeren in de buurt van de woning. Zo kunt u elektronische spullen vaak in een mini milieustation in de buurt van de te ontruimen woning afvoeren. Papier, glas en metaal zijn ook gemakkelijk af te voeren. Papier zet u aan de straat. Glas brengt u naar de glasbak en metaal laat u ophalen. Uiteraard kunt u hier heel ver in gaan. Overige kleine spullen kunt u mogelijk verpakken en door de gemeente op laten halen of aanbieden bij het milieustation in Deurne. Door zelf een woning gedeeltelijk leeg te halen, bespaart u op arbeidskosten en afval afvoerkosten.
 • Zelf online spullen verkopen: U kunt bepaalde spullen ook zelf proberen te verkopen via een online marktplaats. Het is weliswaar veel werk en gedoe, maar de opbrengt is hoger dan als u de spullen aan een opkoper aanbiedt. Let wel op dat u voornamelijk vreemde mensen over de vloer krijgt. Zeker als u vanuit een leegstaande woning verkoopt brengt dit een risico met zich mee.
 • Spullen aan familie en kennissen geven: Wellicht heeft en familie en kennissen die mogelijk nog spullen kunnen gebruiken. Maak hiervan foto’s en plaats er informatie bij, zoals voorwaarden. Bijvoorbeeld wanneer men spullen kan komen ophalen. Er zijn vaak jonge mensen in uw familie die mogelijk op kamers gaan of op zichzelf gaan wonen. Starters kunnen vaak spullen gebruiken al is het maar tijdelijk.
 • Gratis afgeven via Facebook: Op facebook zijn pagina’s waar gratis spullen op worden aangeboden. Hier kunt u spullen gratis aanbieden.
 • Voorverpakken: Als u een woningontruiming deels uitbesteedt dan kunt u spullen alvast verpakken in dozen en zakken. Ook kunt u zaken bundelen en alvast zo plaatsen in de woning dat men er gemakkelijk bij kan. Een woninontruimer ziet dat er minder werk is en zal daardoor minder kosten in rekening brengen.
 • Extra werkzaamheden verrichten: Soms moeten er extra werkzaamheden verricht worden, zoals het weghalen van aanpassingen. Zo kunt u zelf bepaalde zaken uitvoeren, zoals het weghalen van spijker en schroeven uit de muren. Als een boedelruimer dit niet hoeft te doen dan bespaart u hier geld mee.
 • Regionale ontruimingsdienst benaderen: Een regionale ontruimingsdienst is goedkoper dan een dienstverlener die ver weg zit.
 • Gratis bezichtiging woning: Als u een ontruimingsdienst in de buurt van Deurne benaderd vraag dan altijd of een bezichtiging van de woning gratis is. Woningontruimers komen namelijk bijna altijd de te ontruimen woning bezichtigen voor het opmaken van een offerte. Mocht u inboedel opkopen willen laten, vraag dan ook of ze een compensatie geven voor bepaalde spullen. Uiteraard moeten het wel spullen zijn die een ontruimen ook redelijk goed kan slijten. Dit kan de ontruimer zelf bepalen als hij bij de huisontruiming komt kijken.
 • Kosteloze en vrijblijvende offerte: Er zijn bedrijven die kosten in rekening brengen voor het afgeven voor het maken van een offerte. De meeste ontruimers doen dit niet, maar het is wel verstandig om dit even na te vragen.

Hoe meer werk u bij een huisontruiming zelf doet des te minder kosten een woningontruimer bij u in rekening kan brengen. De tips kunnen u ook helpen als u zelf de gehele woningontruiming zelf uitvoert.

Wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op. Dit mag ook telefonisch: 040 123 456 1. U kunt ook gerust de offerteaanvraag starten, waarbij we u ook te woord staan en adviseren. Een offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend. U kunt te allen tijde de offerteaanvraag stoppen.

 

Milieustation na woningontruiming in Deurne

Werkwijze bij een woningontruiming in Deurne

We gaan hier uitleggen hoe een woningontruiming in Deurne verloopt en wat onze werkwijze is. In de regel is dat niet anders dan elders in de buurt. Het grootste verschil is dat wij een netwerk van derden hebben die in de buurt van Deurne opereren, waarmee we samenwerken. Hierdoor kunnen we snel, goedkoper en efficiënter werken.

In dit hoofdstuk leggen uit hoe we zelf te werk gaan. Andere ontruimingsbedrijven werken mogelijk op een andere manier. Wij geloven in elk geval in een lokale aanpak. We kunnen ons namelijk niet voorstellen dat wij zouden kunnen concurreren met bedrijven in hun regio.

Een regio waar een woningontruiming wordt uitgevoerd die verder van ons werkgebied is dan 100 km. We geloven ook niet dat bedrijven die ver weg zitten met ons kunnen concurreren. Toch zien we veel ontruimingsdiensten die landelijk te werk gaan en maar een vestigingsplek hebben. Een woningontruiming in Deurne ligt bij ons in de regio.

Wij baseren een offerte voor een woningontruiming te allen tijde op basis van de te verrichten werkzaamheden, de locatie en het volume aan spullen dat uit de woning geruimd moet worden. Onder werkzaamheden hebben we het niet alleen over het leegmaken van de woning, maar ook bijvoorbeeld vloerverwijdering. Bij huurwoningen moet namelijk van de vloerbedekking eruit, voordat deze als bezemschoon opgeleverd kan worden.

Woningontruiming kosten baseren op basis van het aantal vierkante meters of kubieke meters vinden wij geen goed idee. Hierdoor is de opdrachtgever meestal duurder uit. Vaak staan er in een grote ruimte namelijk veel minder spullen dan je zou verwachten. Wij vinden het vreemd dat je dan toch een standaard hoge prijs betaald om die ruimte leeg te maken.

Wij leveren maatwerk. Wij kunnen nagenoeg alle werkzaamheden uitvoeren die komen kijken bij een woningontruiming. Dat betekent dat wij nagenoeg alle werkzaamheden kunnen uitvoeren die naast het leegruimen van een woning moeten worden uitgevoerd, zodat de woning opgeleverd kan worden.

Wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op. Dit mag ook telefonisch: 040 123 456 1. U kunt ook gerust de offerteaanvraag starten, waarbij we u ook te woord staan en adviseren. Een offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend. U kunt te allen tijde de offerteaanvraag stoppen.

In de regel verloopt een woningontruiming als volgt:

 • Bezichtiging woning: Als een offerteaanvraag binnenkomt dan maken we meestal een afspraak voor een bezichtiging van de leeg te ruimen woning. Tijdens de bezichtiging bekijken we hoeveel spullen er in de woning staan die ontruimt dienen te worden. Ook bespreken we de eventuele overige werkzaamheden die verricht dienen te worden naast het bezemschoon opleveren van de woning.
 • Offerte afgeven: Als we al we de bezichtiging hebben uitgevoerd hebben we genoeg informatie om een passend voorstel te doen. Ons voorstel is gebaseerd op de zorgvuldig verzamelde informatie van de bezichtiging. Zo kunnen we een concurrerende prijs afgeven.
 • Woningontruiming toekennen: Als de opdrachtgever akkoord gaat met de offerte dan maken we een afspraak voor wanneer we de huisontruiming in Deurne uitvoeren.
 • Uitvoeren van woningontruiming: Op de dag of soms op de dagen dat we de woningontruiming hebben gepland komen we op een afgesproken tijdstip. Meestal is dit om 09:00 uur. De opdrachtgever of een door de opdrachtgever aangewezen persoon is dan aanwezig om de deur van de woning te openen. Eventueel bespreken we nog bepaalde zaken met elkaar, alvorens we starten met de werkzaamheden. De meeste opdrachtgevers zijn niet of enkel tijdelijk aanwezig tijdens het werk. Wij en de opdrachtgever zijn dan wel bereikbaar via telefoon. Zo kunnen we altijd zaken bespreken, zodat we elkaar kunnen bereiken voor vragen of andere zaken waarover mogelijk gecommuniceerd moet worden tijdens de woningontruiming.
 • Extra (herstel) werk uitvoeren: Tijdens of na het bezemschoon maken van de woning voeren we extra werk uit als dat is afgesproken. Dit kunnen aanpassingen zijn die de huurder van de woning heeft gemaakt. Deze moeten vaak weggehaald worden. Soms worden wij daarvoor ingeschakeld. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van vloerbekleding of rolluiken. Ook bij koopwoningen worden vaak extra werkzaamheden uitgevoerd. Vaak zijn dit zaken die de verkoop bevorderen.
 • Afronden van huisontruiming: Als we de werkzaamheden bijna hebben afgerond nemen we contact op met de opdrachtgever. Soms komt de opdrachtgever ook op een bepaald moment naar de te ontruimen woning toe. Als het werk dan is afgerond controleren we samen met de opdrachtgever of de situatie naar wens is.

Onze omschrijving is een omschrijving van een standaard procedure die voorkomt bij het leegruimen van een reguliere woning. Deze kan afwijken als we samen andere afspraken hebben. Wij leveren namelijk maatwerk en dit kan invloed hebben op de werkwijze.

 

Staat u voor een woningontruiming in Deurne?

wilt u weten wat dit kost? start dan de offerteaanvraag

Wat zijn de voordelen van een lokale woningontruimer?

Een regionale ontruimingsdienst in uw geval een bedrijf dat woningontruimingen in Deurne uitvoert en in de nabijheid is gevestigd. Ontruimingsbedrijven die lokaal opereren kunnen tegen een goedkopere prijs een woning leegmaken.

Dit komt, omdat lokale woningontruimers minder tijd kwijt zijn voor het afhandelen van een ontruiming. Ze leggen minder kilometers af en dit bespaart niet alleen voorrijkosten, maar ook tijd van personeelsleden. Doordat ze lagere kosten maken is de offerte voor het leegmaken van een woning van een potentiële opdrachtgever ook lager.

Als een lokale woningontruimer een bezichtiging moet doen voor een woningontruiming in Deurne dan is dat ook nog eens gemakkelijker en sneller in te plannen. Een bezichtiging is meestal gratis en vrijblijvend, zoals ook bij ons.

Een lokale woningontruimer is tevens flexibeler. Mocht er toch een speciaal voorval optreden bij het leegmaken van uw woning in Deurne dan kan een lokaal bedrijf hier gemakkelijker op inspringen. Alles is namelijk in de buurt. Ook het geoptimaliseerde netwerk van dienstverleners uit de buurt die op de achtergrond een grote rol spelen kunnen snel ingeschakeld worden. Denk bijvoorbeeld aan een afvalverwerker in de buurt van Deurne waar men terecht kan voor tussendoor afval te storten tegen een gereduceerd tarief.

Natuurlijk heeft het uitbesteden van een huisontruiming voordelen in zijn algemeenheid. Dit zijn de voordelen van elke woningontruiming service van alle professionele ontruimingsdiensten. Hieronder vindt u een opsomming van die voordelen.

 • Alle werkzaamheden die komen kijken bij het verlaten van een woning kunnen voor u worden gedaan
 • Waaronder het zware fysieke werk, zoals het weghalen van meubilair en overige grote items
 • Alle kleinere spullen worden gescheiden verpakt of gebundeld en afgevoerd
 • Doordat u niet zelf de boedelruiming uitvoert bent u minder emotioneel betrokken
 • De woning ontruiming kan snel worden uitgevoerd, zodat de woonlasten eerder stoppen
 • Achterstallig onderhoud & herstelwerk dat u mogelijk niet zelf kunt uitvoeren kan indien nodig voor u worden gedaan. U moet dan denken aan het verwijderen van vloerbekleding en overige aanpassingen
 • Doordat alles voor u geregeld wordt krijgt u gemak en heeft u tijd voor andere zaken die komen kijken bij het opleveren van de huur- of koopwoning. Zeker als u te maken heeft met een woningontruiming na overlijden kan dit wenselijk zijn
 • U ervaart gemak. U zult merken dat de omstandigheden omtrent de huisontruiming veel minder op uw gemoedstoestand drukt. U heeft veel minder stress

Extra diensten van een woningontruimer

Onder extra diensten kan veel verstaan worden. Eigenlijk zijn het alle soorten werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden bij het leegmaken van een woning. In de regel doen wij naast het organiseren & uitvoeren van de woningontruiming ook extra werk dat onder herstelwerkzaamheden vallen.

Herstelwerk is meestal het verhelpen van achterstallig onderhoud dat onder de verantwoordelijkheid van de huurder valt en het weghalen van aanpassingen die niet goedgekeurd zijn. Aanpassingen mogen blijven zitten als de verhuurder heeft aangegeven dat het mag. Soms wordt er ook een vergoeding gegeven voor deze aanpassingen. Als voorbeeld een carport.

Een woning moet voldoen aan de opnamestaat. Hierin is de staat van de huurwoning beschreven op het moment dat de huurder de woning startte met huren. Hiervan moet de huurder ook een kopie hebben. De huurwoning moet opgeleverd worden volgens de opnamestaat. Als hierin staat de muren zonder behang werd overhandigd aan de huurder dan kan de verhuurder eisen om het behang te verwijderen.

Als er geen opnamestaat is dan moet de verhuurder bewijzen dat de woning in een bepaalde staat is opgeleverd. Is de woning voor 1 augustus 2003 gehuurd dan moet de woning te allen tijde in een goede staat worden opgeleverd.

Het beste kunt u de verhuurder vragen om snel een vooropname uit te voeren. Dan weet u wat de verhuurder verwacht van u. Mochten er onredelijke zaken zijn dan kunt u nog altijd in verweer gaan. In de regel is het verstandig om de woning op te leveren op basis van de eisen van de verhuurder.

Als u van mening bent dat een bepaalde aanpassing mogelijk overgenomen wordt door een nieuwe huurder dan is het verstandig om dit te bespreken met de verhuurder. Deze kan u adviseren of hetgeen grote of kleine kans maakt op overname.

Zo worden zonneschermen in flatgebouwen meestal overgenomen. Houdt er wel rekening mee dat u niet te veel of zelfs geen geld vraagt voor een overname. Als de nieuwe huurder het afwijst dan moet u de aanpassing namelijk weghalen of weg laten halen. Dit kost u ofwel werk en tijd of als u het uitbesteedt geld.

Normale slijtage van onroerende zaken hoeft u niet te verhelpen. Heeft u schade veroorzaakt aan de woning dan moet u dit wel verhelpen of u moet de kosten voor het verhelpen betalen aan de verhuurder.

Er zijn echter geen vaste tarieven die een verhuurder in rekening brengen. De verhuurder bepaalt zelf hoeveel hij waarvoor in rekening brengt. In de regel zullen verhuurders, zoals woningcorporaties zeer hoge tarieven rekenen voor herstelwerkzaamheden.

Uit ervaring weten we dat woningcorporaties gemiddeld 35 euro per vierkante meter in rekening brengen voor het verwijderen van vloerbekleding. Voor een appartement van 65 vierkante meter zou u dan ongeveer 2275 euro moeten betalen. Met dit soort tarieven voelt u de druk wel om de vloerbekleding zelf weg te halen.

Uitbesteden aan een ontruimer is uiteraard ook een optie. De kosten liggen gemiddeld tussen de 175,- en 450,-. Hoe duur precies is om een vloerbekleding tijdens een woningontruiming te laten verwijderen is afhankelijk van het type vloerbekleding en het aantal vierkante meters.

Bent u op zoek naar een ontruimingsbedrijf in Deurne?

start de gratis de offerteaanvraag

Hieronder volgt een opsomming van werkzaamheden die in de regel worden uitbesteedt bij een woningontruiming:

 • Nagel en schroeven uit muren en plafonds verwijderen: Meestal wil de verhuurder op zijn minst dat nagels en schroeven uit de muren en plafonds worden verwijderd. Soms moeten de gaatjes ook gedicht worden met muurvuller. Dit is niet altijd het geval, want veel huurder maken de gaatjes dicht met tandpasta of een andere substantie. Derhalve kiezen veel verhuurders, dan bij een huisontruiming enkel de nagels, schroeven en eventuele pluggen worden verwijderd.
 • Vloerbekleding verwijderen: Indien de vloer in slechte staat is óf het is aannemelijk dat deze voor andere reden hoogstwaarschijnlijk niet wordt overgenomen door een volgende huurder dan is het verstandig deze niet te overname aan te bieden. Het beste kunt u de vloer dan (laten) verwijderen. De meeste gespecialiseerde woningontruimers bieden naast het leegmaken van de woning ook extra diensten aan, zoals het verwijderen van vloerbekleding. Bij een koopwoning hoeft in de regel de vloer niet verwijderd te worden. Dit is enkel wenselijk als de woning zich dan beter laat verkopen.
 • Raamvitrage verwijderen: Raamvitrage moet in de meeste gevallen verwijderd worden in een huurwoning. Soms is het verstandig om deze ter overname aan te bieden. Overleg met de verhuurmakelaar of verhuurder of het naast het bezemschoon maken van de woning het beter is om de raamvitrage direct weg te halen of om deze aan te bieden ter overname. In principe kunt u hier zelf ook een oordeel over vellen. Als de raamvitrage er netjes en modern uitziet dan is de kans groot dat deze overgenomen wordt. Naast het weghalen van gordijnen moet gek genoeg moet de gordijnrails meestal ook verwijderd worden.
 • Tuin leegruimen en bijwerken: De tuin moet geheel ontdaan worden van losse spullen en onroerende zaken die u zelf heeft geplaatst, tenzij u hier voor goedkeuring heeft gekregen van de verhuurder. Verder moet het groen ook netjes op orde zijn. Uiteraard moet ook de bestrating schoon zijn.
 • Nicotine van muren en plafonds verwijderen: Indien er in de woning is gerookt en hierdoor is er nicotine aanslag ontstaan op de muren en plafonds dan kan de verhuurder eisen dat u deze schoonmaakt en ook opnieuw doet witten. Nicotine aanslag op andere onderdelen in de woning moeten ook worden verwijderd. Zo moeten bijvoorbeeld de deuren schoongemaakt worden.
 • Aanpassingen verwijderen: Zijn er aanpassingen in de woning gemaakt dan kan het zijn dat deze weggehaald moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan rolluiken, traplift, schuurtje, vloerbekleding etc.
 • Traplift demonteren: Mocht er een traplift in de woning aanwezig zijn dan kan het zijn dat deze weggehaald moet worden. Als het uw eigendom is dan bent u hier zelf verantwoordelijk voor.
 • Schuur of bouwsel slopen: Heeft u een schuur of bouwsel gemaakt op het perceel van een huurwoning dan moet deze mogelijk weggehaald worden. Zeker als de staat van het schuurtje slecht is dan moet deze in de meeste gevallen gesloopt en afgevoerd worden.
 • Lampen verwijderen en kroonsteentje plaatsen: Behalve enkele lichtpunten met plafonnières moeten alle lampen worden verwijderd. Hanglampen moeten sowieso worden verwijderd. Op elk lichtpunt moeten vervolgens kroonsteentjes geplaatst worden.
 • Texen van muren en plafonds: Als u de muren heeft geverfd in een niet gangbare kleur dan moeten deze meestal in een neutrale kleur geverfd worden. Ook bij nicotine aanslag moet na het verwijderen de muren opnieuw getext worden. De eisen verschillen per verhuurder en ook wat er op de opnamestaat staat.
 • Schoonmaakwerkzaamheden: De woning moet schoon achtergelaten worden. Alleen de woning ontruimen is niet genoeg. De verhuurder kan eisen dat u de woning goed schoon oplevert. Dit betekent niet enkel even met een nat doekje alles af doet, maar bijvoorbeeld ook het kalkvrij maken van alle onderdelen in de woning, waarop kalk aanwezig. Meestal is dit in de douche, WC en keuken het geval. Zij zijn er meer dingen. De meeste verhuurders hebben hier duidelijk instructies voor opgemaakt. Soms in de vorm van een checklist.

Deze lijst geeft aan waarvoor u een ontruimingsdienst voor kunt inhuren. De meeste punten zijn gebaseerd op het verlaten van een huurwoning.

Bij een koopwoning gelden vaak andere of zelfs geen regels. U bepaalt namelijk zelf hoe u een woning verkoopt. In Nederland is het wel normaal dat een koopwoning ontruimt wordt. Overige werkzaamheden dit verricht moeten worden worden in overleg met de makelaar bepaalt. Als de woning verkocht is dan worden er vaak verdere afspraken gemaakt met de kopende partij over hoe de woning wordt opgeleverd.

Ontruimingsvarianten

Naast het leegmaken van een woning worden er vaak ook andere panden ontruimt. Soms spreken we ook van varianten. Zo heb je een spoedontruiming. Een spoedontruiming kan gewoon een woningontruiming zijn, maar dan met spoed. Hierbij moet er sneller gehandeld worden en met meer zaken rekening worden gehouden. Organisatorisch gezien is dit van een hele andere orde.

Weliswaar hieronder niet genoemd, maar wel mogelijk is de kelder laten opruimen. Deze vaak kleinere opdrachten kunnen ook uitgevoerd worden.

In principe is elke ontruimingsvariant een combinatie van het bezemschoon maken van het pand + bepaalde extra diensten.

Spoedontruiming

Een spoedontruiming zegt al genoeg. Het is een woningontruiming die snel moet worden uitgevoerd. Zo zijn er vaak zorgkamers in zorginstellingen in en om Deurne die snel leeggehaald moeten worden.

Dit komt ook voor bij reguliere huisontruimingen. Er zijn veel verschillende redenen waarom een woning, kamer of pand met snel ontruimd moet worden. Voor de opdrachtgever is het noodzaak snel te handelen en ofwel zelf de woning te ontruimen of het over te laten aan een ontruimingsbedrijf die gespecialiseerd is in het leegmaken van woningen.

Wietplantage ontruimen

Regelmatig komen krijgen verhuurders en pandeigenaren te maken met een ontmantelde wietplantage. Soms treft de eigenaar of beheerder van het pand ook zelf de wietplantage aan. In dit laatste geval is het verstandig om contact te zoeken met de politie. Begin zelf niet aan een ontruiming van een hennepplantage voordat u contact heeft gehad met de politie. U bent mogelijk strafbaar als u dit doet.

Bij een ontmantelde wietplantage wordt meestal de huurovereenkomst ontbonden. In de tussentijd moet de huurder de hennepplantage ontruimen. Het pand moet bezemschoon worden opgeleverd voor de opleverdatum.

In de praktijk is het vaak zo dat dit niet gebeurt. Sterker nog meestal kunt u als verhuurder of pandeigenaar zelf de woning leegruimen en herstellen. Dit mag pas als de huur daadwerkelijk is ontbonden. In de tussentijd kan er wel meer schade ontstaan door o.a. water lekkende beregening of potten of andere substraten waarop de wiet wordt geteeld.

Bij het ontruimen van een hennepplantage is het van belang dat de stroom in de gehele woning is uitgeschakeld. Zeker na het ontmantelen van een wietplantage kunnen er anders gevaarlijke situaties ontstaan. In de meeste gevallen is de stroom sowieso afgesloten door de netwerk beheerder. Laat deze pas weer het stroom aansluiten op het moment dat de woning leeg is gemaakt en weer veilig is.

Soms wordt er ook gas afgetapt voor bepaalde apparatuur die gebruikt wordt bij het telen van wiet. Ook hier is het verstandig alles te controleren, voordat u het gas weer open zet.

Verder zijn er ook nog andere zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Soms zijn hennepplantage complex gebouwd. Ook zitten veel elementen van een hennepplantage vaak bevestigd aan het onroerende gedeelte van de woning. U moet zeer zorgvuldig te werk gaan om de elementen van de hennepplantage te ontmantelen.

Als u zelf niet in de gelegenheid bent om de wietplantage te demonteren en af te voeren dan kunt u hiervoor een gespecialiseerde woningontruimer inhuren, zoals wij. Wij kunnen zorgvuldig, snel en veilig de hennepplantage demonteren en verwijderen.

Start de gratis en vrijblijvende offerteaanvraag voor meer informatie, advies en de kosten.

Open laadklep bakwagen

Garage, schuur of berging leegruimen

U gaat niet verhuizen, maar u heeft een overvolle garage, berging of schuur met spullen die gezien kunnen worden als afval. Soms zijn het ook gewoonweg spullen die u niet meer wil en gewoon weg moeten. Dit geldt overigens ook voor andere ruimtes in uw woning die u mogelijk gebruikt heeft voor opslag van laagwaardige spullen die weg kunnen.

U kunt hiervoor een ontruimingsdienst inhuren die de ruimte voor u kan leegmaken en opruimen. Zeker als u hier zelf ook moeite mee heeft. Veel mensen vinden het namelijk lastig om op te ruimen. Het is namelijk niet alleen fysiek lastig, maar er spelen ook andere zaken mee, emotionele betrokkenheid bij de spullen, het organisatorisch aspect en met hoe u van de spullen af komt.

Als u zelf wil opruimen kunt u eens kijken naar onze bespaartips. Deze zijn niet enkel om te besparen op een woningontruiming in Deurne, maar kunnen ook goed gebruikt worden voor het zelf ontruimen van een garage, berging of zelfs een geheel huis.

De zolder laten opruimen kan uiteraard ook. Zolders zijn eveneens vaak lastig te bereiken en dit kan een reden zijn om de opruiming uit te besteden.

Spoedontruiming zorgkamer

Een zorgkamer moet meestal snel leeggeruimd worden als de bewoner de zorginstelling verlaat. Vandaar dat we dit vaak ook een spoedontruiming van een zorgkamer noemen. Als voorbeeld moet een zorgkamer bij het Wilhelminahuis in Deurne binnen vijf dagen na vertrek leeg worden opgeleverd. De bewoner of betrokken familie is hiervoor verantwoordelijk. In de meeste gevallen gaat het hier om een woningontruiming na overlijden en moeten de erfgenamen de kamer leeg opleveren.

Het probleem is vaak niet de hoeveelheid spullen, maar de korte termijn waarin de zorgkamer leeggehaald moet worden. Een ander probleem is vaak de afstand van waar nabestaanden wonen en de zorginstelling. Dit maakt het lastiger om een zorgkamer ontruiming te organiseren en uit te voeren.

Uiteraard speelt emotionele betrokkenheid ook vaak een grote rol. Het is immers niet leuk om een zorgkamer van een dierbare te ontruimen.

Als optie kunt u de zorgkamer ontruiming uitbesteden. In de regel kan dit snel ingepland en uitgevoerd worden. U kunt hiervoor een ontruimingsbedrijf in de handen nemen die hierin gespecialiseerd is, zoals wij.

Wacht niet te lang en win informatie in. Zo kunt u de gratis en vrijblijvende offerteaanvraag starten om snel duidelijkheid te creëren.

Seniorenverhuizing

Voordat mensen in een zorgcentrum of seniorenwoning terecht komen wonen ze meestal nog in een reguliere woning. Soms met bepaalde aanpassingen, zodat ze er kunnen blijven wonen. Veel mensen vinden dit niet enkel wenselijk, maar het is ook normaal geworden in Nederland om zolang mogelijk thuis te blijven wonen. Toch komt er voor veel mensen een moment dat ze niet meer thuis kunnen blijven wonen ze naar een aangepaste woning of zelfs zorginstelling moeten.

In dat geval moet er een verhuizing plaatsvinden. Omdat de bewoner een senior is moet er met bepaalde zaken rekening worden gehouden. Dit noemen we in vaktermen een seniorenverhuizing.

Meestal is dit een gewone verhuizing met extra services. Zoals het inpakken van spullen en het demonteren van meubels. Ook wordt er rekening gehouden met de omstandigheden van de bewoner. Doordat de bewoner meestal zorgbehoevend is moet een seniorenverhuizing netjes en keurig verlopen. Dat betekent dat er ook vaak services worden verleend, zoals het inrichten van de nieuwe woning.

De resterende spullen worden uit de oude woning gehaald. Er is vindt dus een deelontruiming plaats.

Hiervoor kunt u een ervaren verhuizer inhuren die rekening houdt met de omstandigheden van degene die verhuist wordt, zoals wij.

 

Op zoek naar een ontruimingsbedrijf die met spoed een woning ontruimt?

start de gratis de offerteaanvraag

Bedrijfsontruiming

Als u stopt met uw bedrijf dan moet het bedrijfspand, zoals een winkel, loods of magazijn ook leeggemaakt worden. Zeker als het pand gehuurd is moet deze leeggeruimd zijn, voordat deze opgeleverd kan worden. Als u het pand verkocht heeft dan zal er vaak ook het e.e.a gedaan moeten worden.

Bij een bedrijfsontruiming moeten vaak extra werkzaamheden worden verricht, voordat het bedrijfspand als bezemschoon gezien. Dit betekent dat er niet enkel en alleen roerende spullen moeten worden verwijderd en afgevoerd, maar ook aanpassingen die verricht zijn in het pand en eigenlijk als interieur gezien kan worden. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld stellingen en overige zaken die weliswaar onroerend zijn, maar in principe bevestigd zijn aan het pand en niet pand eigen zijn.

Een ander voorbeeld is het professioneel demonteren van een serverruimte. Hierbij worden alle servers, bekabeling en bijhorende apparatuur vakkundig verwijderd.

U kunt dit werk zelf uitvoeren of uitbesteden aan een gespecialiseerde ontruimer. Wij kunnen u hiermee wellicht helpen. Neem gerust een contact op om uw bedrijfsontruiming te bespreken.

Woningontruiming na overlijden

Nagenoeg alle mensen krijgen te maken met een woningontruiming na overlijden. Meestal zijn dat nabestaanden die een woning van een dierbaar familielid die is overleden moeten leegmaken.

Een huisontruiming na overlijden is extra stressvol en emotioneel. Daarnaast heeft u als nabestaande al veel werk te verrichten. Dat alles komt bovenop het verdriet dat u heeft na het overlijden van een dierbare.

U kunt de woningontruiming zelf uitvoeren. In sommige situaties is dit ook wenselijk. Zeker als er ook andere nabestaanden zijn die kunnen helpen bij het leegmaken van de woning. Als deze ook nog eens materieel hebben of kunnen regelen, zoals een wagen waarmee je kunt verhuizen dan is het een goede optie om dit zelf uit te voeren.

Let wel op dat u alles goed timet en organiseert. Een van de zaken waarop u kunt besparen zijn namelijk de woonlasten. Nou denk je bij een overlijden niet direct aan kosten besparen, maar als het even kan kunt u hier wel rekening mee houden. Zeker als het om een huurwoning gaat kan het verstandig zijn de huur en overige woonlasten niet te lang te laten doorlopen.

Wanneer er weinig of geen geld is dan worden kosten uiteraard een groter probleem. De meeste mensen willen uiteraard alles waardig afsluiten, maar dat neemt niet weg dat er in dit geval niet te veel kosten gemaakt mogen worden.

U kunt uiteraard ook besparen op een woningontruiming na overlijden door zelf bepaalde zaken uit te voeren en andere dingen weer uit te besteden. Wij hebben een reeks van bespaartips op geschreven over hoe u kunt besparen op kosten. Zie bespaartips bij het ontruimen van een woning.

Wilt u de woningontruiming uitbesteden handel dan snel een adequaat en bespaar op woonlasten en overige zorgen die u behoudt zolang de woning niet bezemschoon is opgeleverd.

Neem gerust contact op voor meer informatie of start de gratis en vrijblijvende offerteaanvraag.

 

Een woningontruiming na overlijden laten uitvoeren?

start de gratis de offerteaanvraag

Waarop letten bij het inschakelen van een ontruimingsbedrijf

U bent van plan om de woningontruiming van een woning in Deurne geheel of deels uit te besteden, maar u weet niet waar u op moet letten? Lees dan verder.

Een ontruimingsbedrijf kiezen is met name lastig als u geen ontruimer kent die goed werk levert. Is dat bij u ook het geval? Dat is niet ongewoon, want wie kent er nou een ontruimer persoonlijk? Er zijn genoeg mensen die een ontruimingsbedrijf kennen, maar de meeste mensen niet. Dat komt, omdat je niet regelmatig een woningontruiming service inhuurt.

Voordat u een woningontruimer benadert is het wellicht verstandig om eens binnen uw kennissenkringen te vragen of ze er niet een kennen. Vraag dan ook direct naar de staat van dienst.

Als u geen tips en advies kunt krijgen binnen uw kennissenkringen dan moet u zelf op onderzoek uit.

Nou moet er wel gezegd worden dat de meeste ontruimingsbedrijven serieuze bedrijven zijn die goed werk leveren.

Voor u is het vooral belangrijk om een ontruimingsbedrijf te nemen dat in de buurt van Deurne woningen ontruimt. Er zijn overigens wel woningontruimers die door heel Nederland werken, maar die hebben meestal een vestigingsplek. Als deze dan verder dan 100 km van de te ontruimen woning ligt dan zijn de kosten voor een woningontruiming vaak te hoog. Die extra reiskosten, zoals brandstof en uren worden in de prijs doorberekend aan de opdrachtgever.

Een ander punt om te kiezen voor een lokale woningontruimer is de flexibiliteit. Doordat een lokale woningontruimer in de buurt gesitueerd is kan hij sneller en effectiever handelen als dat nodig mocht zijn tijdens de boedelruiming.

Een regionaal opererende ontruimer heeft ook geoptimaliseerde afvoerkanalen. Hierdoor kunnen ze efficiënter werken en hebben ze meestal vaste tarieven afgesproken met bijvoorbeeld een afvalverwerker.

Als u contact opneemt met een ontruimer probeer dan altijd duidelijkheid te verkrijgen. Zeker als u met deadlines zit is het belangrijk om te weten of een ontruimer voor bepaalde data zaken kan afhandelen. U heeft bij een huurwoning, maar soms ook bij een koopwoning immers een opleverdatum.

Bespreek ook duidelijk met de ontruimer wat er precies moet gebeuren en voorkom verrassingen. Sommige ontruimers zijn coulanter dan andere. Bij sommige ontruimingsbedrijven wordt voor het minst of geringste extra kosten in rekening gebracht.

Het is dan ook belangrijk dat u een goed beeld creëert van het werk dat er moet gebeuren. Communiceer dit vervolgens duidelijk op schrift met de ontruimer en laat hen daar duidelijk op reageren.

Als het ontruimingsbedrijf de woning komt bezichtigen om een offerte op te maken dan kan het geen kwaad om te vragen of er kosten aan verbonden zijn. Het gebeurt niet vaak, maar in sommige gevallen zijn er bedrijven die voor het opmaken van een offerte geld vragen.

Huur een woningontruimingsspecialist in. Zeker als er ook extra werk verricht moet worden, waarbij specialisatie en nauwkeurigheid bij komt kijken. Door een gespecialiseerd bedrijf in te huren creëert u gemak, want u heeft dan enkel met één partij te maken.

Heeft u geen idee welk bedrijf u moet benaderen? Wij zijn een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf dat geheel gericht is op het opleveren van huur- en koopwoningen. Al onze services zijn hier op afgestemd. U heeft daardoor enkel met ons te maken. Hierdoor bent u goedkoper uit en heeft u enkel een aanspreekpunt. Met ons kunt u alles omtrent een woningontruiming in Deurne in een keer afhandelen.

Start gerust onze vrijblijvende & gratis offerteaanvraag. Wij adviseren waar wenselijk en komen als onze afspraken na. U bent nergens aan gebonden!