Werkwijze

Wat wij doen zal waarschijnlijk al duidelijk voor u zijn: wij ontruimen woningen en leveren aanvullende diensten die komen kijken bij het verlaten van een woning. Dat is in het kort omschreven wat onze kernactiviteiten zijn.

De vraag die op deze pagina beantwoord wordt: Hoe bewerkstelligen wij een woningontruimingsopdracht voor u?

Om zo duidelijk mogelijk te maken leggen we dit uit in 7 concrete stappen. Deze volgen verder op deze pagina.

Alvorens we uitleg geven hoe onze woningontruiming service werkt willen we enkele van onze kernwaarden delen. Deze kernwaarden hebben effect op hoe wij onze dienstverlening uitvoeren en vormen de basis van onze manier van werken.

Deze basis is voor ons belangrijk, omdat we geloven dat dit vooral onze klanten helpt. Door jarenlange ervaring hebben we onze manier van werken geoptimaliseerd.

We hebben met name van onze klanten geleerd. Wat vinden klanten belangrijk en hoe kunnen we daaraan voldoen, zodat onze klanten tevreden zijn en zo goed mogelijk worden geholpen. Zo kunnen wij wel weten dat we goed werk leveren, maar dit moet ook telkens bij elke nieuwe klant op een heldere manier overgedragen worden. Een van onze kernwaarden is dan ook duidelijke informatie verstrekken over onze dienstverlening. Een andere kernwaarde is helder en tijdig communiceren hoe we de opdracht uitvoeren.

Wilt u meer weten over onze bedrijfsfilosofie en drijfveren lees dan de “over ons” pagina.

Hieronder vind u onze werkwijze in de vorm van 7 concrete stappen:

  1. Ontvangst van een offerteaanvraag of adviesaanvraag: Als het om advies gaat nemen we contact op met de potentiële klant. We proberen helder en duidelijk advies af te geven. Als het om een offerteaanvraag gaat nemen we ook contact op. Mogelijk stellen we enkele vragen, zoals de omschrijving van de opdracht en eventueel foto’s. Als het mogelijk is geven we een prijs op afstand af. Als dit niet mogelijk is of de klant wenst een kijkbezoek dan maken we een afspraak voor een bezichtiging van de te ontruimen woning.
  2. Bezichtiging van de te ontruimen woning: Wij komen op afspraak naar de leeg te maken woning. In de woning bespreken we al het werk dat gedaan moet worden. We geven tevens advies indien dat nodig en of wenselijk is. Tijdens de rondleiding maken we meestal foto’s. Samen met de foto’s, notulen en inventarisatielijst gaan we aan de slag om een passende offerte op te maken. Een bezichtiging kost geen geld. U bent ook nergens aan gebonden.
  3. Offerte afgeven: Nadat we alle nodige informatie hebben gaan we aan de slag met het maken van een offerte. Als e offerte klaar is communiceren we deze via email. Een offerte is geheel gratis en vrijblijvend. U bent nergens aan gebonden.
  4. Opdracht verlening: Als een potentiële klant akkoord gaat met de offerte geeft deze dat meestal aan via email. De potentiële klant verleend ons dan feitelijk de opdracht. Vaak gaat dit gepaard met een afspraak voor wanneer de opdracht uitgevoerd wordt.
  5. Datum vaststellen voor uitvoering werkzaamheden: Als nog niet duidelijk is op welke datum of data het werk wordt uitgevoerd dan gaan we met de klant bespreken op welke datum de werkzaamheden het best kunnen worden uitgevoerd.
  6. Uitvoering van de woningontruiming: Op de afgesproken datum en tijdstip komen wij met enkele mensen en materieel naar de te ontruimen woning om de woning leeg te ruimen en overige werkzaamheden uit te voeren. De klant is bij aanvang van de werkzaamheden meestal aanwezig om de deur van de woning te openen.
  7. Afronden van de woningontruiming: In de meeste gevallen komt de klant, nadat we de werkzaamheden hebben afgerond naar de ontruimde woning. We controleren dan samen of alle werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd.

Hierboven staat in grote lijnen hoe wij te werk gaan. Woningontruimingen kunnen echter verschillen van elkaar. Als het nodig is stemmen we de werkwijze af op de opdracht.

Hopelijk heeft de omschrijving van onze werkwijze u een helder beeld gegeven van hoe wij te werk gaan. Als er iets niet duidelijk is of u heeft vragen neem dan gerust contact op via ons contactformulier. U mag ons ook bellen op: 040 369 034 3

U kunt ook direct overgaan tot een gratis & vrijblijvende offerteaanvraag. Dit betekent niet dat u ergens aan gebonden bent. Ook kunt u advies en informatie inwinnen tijdens de offerteprocedure. Vind u ons voorstel niet goed dan geeft u dit gewoonweg aan en bent u nergens aan gebonden.