Zolder laten opruimen

De zolder is vaak een moeilijk toegankelijke ruimte. Als deze volgestouwd staat met spullen dan is het vaak lastig om deze om die reden op te ruimen. Deze ruimte is qua moeilijkheidsgraad te vergelijken met het ontruimen van een kelder.

De zolder wordt door de meeste mensen gebruikt als opslagplek. Vaak ook enkel gedeeltelijk. Naar verloop van tijd kunnen spullen zich opstapelen, waardoor de zolder erg vol staat.

Kun je of wil je jou zolder niet zelf opruimen en leegruimen? Laat het dan over aan een vakspecialist en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Door de slechte toegankelijkheid en de vaak grote hoeveelheid spullen is het een lastige plek om te ontruimen. Je hebt onder andere minimaal met twee trappen te maken. Een vanuit de zolder naar de overloop en dan moeten de spullen nog naar buiten via de normale trap van de woning.

Als de zolder een vlieringtrap heeft dan is het nog lastiger om de zolder leeg te ruimen. Zeker als er ook grote spullen staan, zoals meubels.

Een zolder ontruimen valt in principe onder een deel ontruiming en kan niet vergeleken worden met het leegmaken van een geheel huis. Dit laatste noemen we een woningontruiming. Wij zijn gespecialiseerd in beide types dienstverleningen.

Een zolder kun je zelf opruimen, maar er is ook een mogelijkheid om hierbij hulp te krijgen. Natuurlijk zijn hier kosten aan verbonden, maar het grote voordeel is dat jezelf niets hoeft te doen.

Wil je weten wat het kost om een zolder te ontruimen? Start dan de gratis en vrijblijvende offerte aanvraag.